neděle 13. dubna 2014

Zamyšlení předvelikonoční

Ahoj děvčata,
velikonoce už máme příští týden. K velikonocům již tradičně patří pomlázka, malovaná vajíčka, jidáše, beránek atd. To jsou ty příjemnější zážitky.

 Ale co úklid? Ten také patří k velikonocům. Někdo úklidu věnuje soustu času, moje rodiče od manžela si brali vždy týden dovolené před velikonoci, aby pečlivě uklidili. V dnešní uspěchané době řeší většina lidí úklid "za pochodu". To neznamená, že bychom něco odbyli, ale práci si rozdělíme.

 Ještě, že žijeme v moderní době praček, myček, vysavačů, mopů rotačních, stěrek na okna, utěrek z mikrovlákna atd. Na trhu najdeme nepřebernou hromadu pomocníků.

Jak to zvládáte Vy? Já úklid zvládám poměrně rychle, protože mám nový mop rotační. Je to skvělý mop. Velký silák, velký pomocník. Dokonce i manžel ho umí ovládat. Vytřeno je hned, protože je opatřen velkou hlavicí z mikrovlákna, která se vejde i pod postel a skříňky, tak je hned všude čisto. Jde používat na lino, dlažbu i plovoucí podlahu. Mám více hlavic, tak ji vyměním a čistou hlavicí umyji okna i na nejvyšším místě, protože má teleskopickou tyč.

Je to vážně dobrá "hospodyňka" ten mop. No a také vám ho manžel určitě vezme a umyje si raz dva auto. Je to zázračná věc. Pracujete s mikrovláknem, tak nepotřebujete ani chemikálie.  Opakuji, je to vážně dobrá "hospodyňka " ten mop. Koupili jsme ho na mop-rotační.cz.

Dávejte si při výběru pozor, kde mop kupujete.Tady v tom eshopu www.mop-rotacni.cz mají kvalitní plast na kýblu i kvalitní převody, tak se vám neporouchá při správném používání.Taky si můžete dokoupit náhradní hlavice, které pasují na tyč a dokonce mají i náhradní tyče k mopu, které nikde jinde neseženete.Vřele doporučuji.

Přeji hezké velikonoce, v pohodě a klidu, v lehce uklizeném domově.Tak zase brzy ahoj. Napište, jak vy řešíte velikonoční úklid.

Vaše pražská Teta.                                                                                                           





Žádné komentáře:

Okomentovat